вівторок, 7 грудня 2021 р.

                                                                       ЗНО - 2022 

Випускники закладів загальної середньої освіти, а також учні (слухачі, студенти) закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти, які в 2022 році здобудуть повну загальну середню освіту, вивчають математику на профільному рівні та/або планують вступати до закладів освіти, мають вибрати математику для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Зміст сертифікаційної роботи з математики визначено Програмою зовнішнього незалежного оцінювання з математики, затвердженою Міністерством освіти і науки України. Програму розроблено на основі чинних навчальних програм з математики для закладів загальної середньої освіти.

Сертифікаційна робота з математики налічує 32 завдання різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (16 завдань), на встановлення відповідності (4 завдання), відкритої форми з короткою (9 завдань) та розгорнутою (3 завдання) відповіддю.

З програмою можно ознайомитись за посиланнямПрограма



Немає коментарів:

Дописати коментар

  Український центр підготував для всіх охочих зареєструватися для участі в ЗНО 2022 року відеоінструкцію, з якої Ви дізнаєтеся про те, на щ...